Vi lever i en tid med där det ställs många verkliga eller upplevda krav på oss som människor. De flesta av oss gör vad vi kan för att klara av och hinna med, ofta med följden av att vi känner oss stressade och ibland tappar kontrollen över vår situation.

Väldigt många av oss påverkas negativt av den stress vi känner och konsekvenserna kan vara betydande för de som drabbas; både psykologiskt och fysiskt. Larmrapporterna duggar tätt om hur stress och bristen på återhämtning skapar det ena eländet efter det andra och vi har alla vänner och bekanta som har ”gått in i väggen” eller hamnat i svåra situationer på grund av stress. Helt klart är att det inte kan fortsätta så här – det är allt för mycket lidande och kostar alldeles för mycket pengar. Det måste till en förändring – en förändring som leder till att vi som lever i Sverige idag kan känna att vi hinner med både våra måsten och det vi anser viktigt i våra liv.

Stressklubben kan hjälpa en bit på vägen…

Stressklubben vill ge er en bättre insikt i hur man kan känna igen symptomen när ens stress håller på att bli negativ. En viss stress är helt ofarlig och till och med bra men inte den dåliga stressen som gör att vi mår dåligt.